Theorie

 
Speciaal voor jou als cursist bieden we de mogelijkheid tot het volgen van theorieles. Om goed te kunnen autorijden is het verstandig zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van de verkeersregels. Vergis je niet; het theorie-examen is soms lastiger dan je denkt. Het werkt prima om gelijktijdig met het volgen van de praktijklessen te starten met je voorbereiding op het CBR theorie-examen. Praktijk en theorie gaan zo hand in hand en je leert hierdoor sneller. Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig.
 
Om je goed voor te bereiden kan je er het best regelmatig even voor gaan zitten. Een hele dag in een klas zitten lijkt misschien wel leuk maar is vaak niet effectief. Zelf leren uit je boek of via internet, veel proefexamens oefenen, gecombineerd met theorielessen van de rijschool, geven jou de beste slagingskansen! Deelname aan de theorielessen van de rijschool is niet verplicht maar wel verstandig; de lessen helpen je om lastige onderwerpen en situaties in het verkeer beter te begrijpen. Je kunt vragen stellen en samen leren is leuker dan alleen! Momenteel is het, ivm het Coronavirus, helaas niet mogelijk om fysieke theorielessen aan te bieden. Wel kan je via de webshop uitstekende hulpmiddelen vinden, ook online trainingen, die jou in staat stellen je theoriecertificaat te behalen.
 
Studiemateriaaltheoriefoto 2
Het les- en oefenmateriaal bestaat uit een combinatie van een theorieboek en internet oefenexamens of theorie en oefenexamens volledig via internet. Kies het materiaal wat het beste past bij jouw persoonlijke voorkeur!
 
Bestellen
Klik op onderstaande link om je studiemateriaal te bestellen in de webshop: 
 
Online theorie leren
Om in te loggen in je digitale leeromgeving klik je op onderstaande link:
  
Aanmelden
De theorielessen worden gegeven op maandagavond van 19:00u-20:30u.
Meld je aan  voor het volgen van theorieles of geef je rechtstreeks op bij Jan.
 
Theorie-examen aanvragen
Ben je klaar om theorie-examen te doen? klik dan hier om je theorie-examen aan te vragen.