Theorie

 
Speciaal voor jou als cursist bieden we de mogelijkheid tot het volgen van theorieles. Om veilig te leren autorijden is het nodig om zo snel mogelijk op de hoogte te zijn van de verkeersregels en verkeerstekens en-borden. Vergis je niet; het theorie-examen is lastiger dan je denkt. Het is daarom slim om, voordat je start met je praktijklessen, al flink aan de slag te gaan met je theorie. Het is het mooist als je het theoriecertificaat al op zak hebt bij aanvang van je rijopleiding. Dit is overigens bij ons niet verplicht. Het theoriecertificaat is na behalen 1,5 jaar geldig.
 
Om je goed voor te bereiden kan je er het best regelmatig even voor gaan zitten. Zelf leren uit je boek of via internet en proefexamens oefenen. In combinatie met theorielessen van de rijschool heb je dan de beste slagingskansen! Momenteel is het vanwege het Coronavirus helaas niet mogelijk om klassikale theorielessen aan te bieden. Via de webshop kan je uitstekende leermiddelen vinden, ook online trainingen, die jou prima in staat stellen je theoriecertificaat te behalen. Wij adviseren géén zogenaamde dagcursus te volgen!
 
Studiemateriaaltheoriefoto 2
Kies het les- en oefenmateriaal wat het best bij jou past. Je kunt kiezen uit een theorieboek of een internetcursus (Speedtheorie). Ook is een combinatie van beide mogelijk. Omdat theorieles momenteel niet mogelijk is adviseren wij Speedtheorie in combinatie met een theorieboek. Vergeet niet, als je deze niet hebt,  je oefenexamens te bestellen via de webshop. Naast het bestuderen van de lesstof is het namelijk een must om flink te oefenen met oefenexamens!
 
Bestellen
Klik op onderstaande link om je studiemateriaal te bestellen in de webshop: 
 
Online theorie leren
Om in te loggen in je digitale leeromgeving klik je op onderstaande link:
  
Aanmelden
De theorielessen worden gegeven op maandagavond van 19:00u-20:30u.(momenteel helaas niet ivm Corona).
Meld je aan  voor het volgen van theorieles of geef je rechtstreeks op bij Jan.
 
Theorie-examen aanvragen
Ben je klaar om theorie-examen te doen? klik dan hier om je theorie-examen aan te vragen.